Thursday, November 13, 2008

under construction~i am still learning...

masih lagi dalam pembangunan and aku masih belajar how to build this blog...so agak mengalami pelembapan untuk pembikinannya(hancur bahasa aku...hehe..)... ingatkan mudah untuk membuat blog..uper2 nye payah jugak..it's not easy to me...maklumlah aku ni bukan nye suka sgt bab2 it and technology...memeningkan kepala saja...tapi since aku build my own blog ni...rase enjoy pulak..tapi tak reti jugak nak arrange item2 yg nk imasukkan di sini...itu lah penting nya kreativiti kite...huhu...kena pulak org yang tak kreatf cam aku ni..mesti bosan aku nye site ni..at least aku try jugak..hehe..kite leh tau sejauh mne ke'abiliti'an aku untukberblog ini..hehe...dah lah makin lame makin merepek aku..malu2...hehe...

1 comment:

hunny said...

bagus2...busan2 bole la tgk mende nih...glamer btol =P