Sunday, April 19, 2009

The First Wedding


Haluuu...
hehehe...saje jer hari minggu xder kerja mai ofis nih...for my next entry...last week I ade jemputan kenduri kawen one of my fren...ermm...budak geo yang pertama kawen nih(batch aku lah)...pembukaan bak kata org...huhu...dah lepas dah sorang...kita tunggu jemputan kedua...siapakan org yg bakal bakal mengikut jejak itu...kita tunggu....adakah saya???


pengantin berbaju oren...kena pulak dengan baju yang I pakai tu...ikut tema la pulak..hehehehe... anyway tahniah kepada sang raja sehari... sempat jugak pengantin mem"puhh" kat ktorg nih...ambil badi/berkat kate nya...hahahaha...
a few friends yang datang pada majlis tu...sempat juga lah berjumpa dan berborak...maklumlah lame tak jumpa..even aku bukan lah bagus dlm skill berbual-bual...diam lebih baik...hehehe...tp seronok jugak jumpa kawan2...seronok tgk diorg nih...ade yang makin kurus dan ade yang makin tembam...but one of my frens said that I jer yang maintain...wahhh..seronok...tp maintain kurus ker...maintain tembam..yg tu...I'm not sure...hahaha...yang penting seronok tgk kwn2 gumbira dgn life masing2...but, do I happy wif my life??of course I do...

lastly...congrate to sang pengantin (Nurul Hidayah and husband)...semuga bahagia hingga ujung hayat...and to others...nnt nk kawen jg lupe jemput I yer...insyaAllah I datang if xder aral yang melintang di jalanan...huhu...ayat ape nih...main blasah jer...ok lah...adios....takut nk merepek lame2 nnt you all buhsan...

2 comments:

CtiKuscoMel said...

Next year SueAn kawen..yeayy..!!!

diZZy GeoloGist said...

waahh...
thanx for the doa...insyaAllah...thun depan klu dah jumpe pemilik tulang rusuk kiri ni(bak kate one of my frens la)...kawen lah sy...doa2 kan lah yer...klu tak...thn depan lg...dan seterusnya...sampai jumpe...cheeewahh...hehehe...