Monday, February 7, 2011

::BAKING CAKE::

~JOM...KE DAPUR!!!~

Sempena cuti CNY...tak de kerja nak buat kat umah...so...barang2 nak buat kek ade...sume lengkap cume 5 biji telur jer xde...so sebab semangat tengah berkobar2 nak masak kek, suruh la assistant pegi beli telur...pergi lah adik kesayangan dengan basikal tengah2 hari yang panas...sib baik die yang volunteer nak g kedai...

nak bakar~~dalam oven~~

kek sedang dimasak...tak sabar betul, mak kate, chef wan pesan mane boleh bukak oven time tgh baking...jap2 bukak oven then dicucuk pulak kek tu dgn lidi...ni tak sabar betul...hehehe;p







kek sudah siap dimasak...wee~~~tu dia, official nya diberi nama "kek marble chocolate rice" walaupon 1 bende xdimasukkan iaitu susu...okeylah..menjadi jugakkkk!!!~`bangga~~


sekejap jer dah jadi separuh...tak sampai sejam pom..dapat dua bijik kek... nak resepi...boleh contact saya...5 bende jer...simple jer...
nanti nak belajar buat ising pulak...hehehe
kreative ker?!!!


okey~~~
jumpe lagi, wassalam...May God Bless You...INSYAALLAH!!!

No comments: