Wednesday, November 21, 2012

::SKIP BEAT vs CHOI SIWON::

Mabuk Super Junior!!!

Salamualaikum....Hai!!!

Baru je lepas abis audit API Q1 baru-baru nih...hahaha letih sangat selepas hampir dua bulan bertungkus lumus untuk semua documentation and filing system... Nak handle staff2 lagi supaya mengikut system yang telah dibentuk bukanlah sesuatu yang mudah...*diorang nih bukan nak dengar cakap kite*...ibarat masuk telinga kanan keluar telinga kiri... Boss aku pulak...lain pulak perangai nye...keje yang sepatutnye die kena siapkan duk suruh org lain buat...bagi pulak pada orang yang tidak sepatutnya...kelakar betul lah...last sekali aku jugak yang kena settle kan...where is your leadership bro, how you want to handle us if your attitude like this...so embrassed!!! What ever...past is past...API Audit done already...we got the NCs... Okey, Back to our main title... Skip beat!!! versus Choi Siwon....haaaa....I love him...I love the character in the series....sweet mehh...
Hensem kan....tp saya lagi suka satu poster yang ada
dalam cerite skip beat!!1 tu...mmg style giloss!!


Disebabkan aku baru kenal this actor and baru tau die ni one of the member of Super Junior... Secara automatik, sejak dua menjak nih aku dah jatuh cinta dengan band Super Junior nih... Dulu aku selalu kutuk2 member yang suka benor ngan K-Pop nih...tapi okey lah sikit daripada dok addicted ngan Gangnam Style tu...ntah pape jer... Anyway, aku memang hard core Korean, Taiwanese and Japanese series dari muda2. Ambik ko...sume cite aku download tau...Tapi bukan lah hard core to K-pop but now I change...I sangat suke ngan Super Junior...lambat sikit dari orang lain....hahaha*xpenting pom*




Ape-ape pom, buat masa nih aku dah ade dua faveret korean male actor which is Mr. Lee Jun Ki and Mr. Choi Siwon...

Ni lah Mr. Lee Jun Ki with his heroin in the series of Arang and Magistrate.

No comments: