Sunday, August 14, 2011

::LUAHAN PERASAAN::

~Kenapa~

Salamualaikum!!!...

Haiii...Selamat pagi...Pagi2 dan xde mood sbb tak de keje...Rasa macam rugi je dating opis keje takde,baik duk umah tidur skit...Sebabnya, datang keje xde keje buatkan saya jadi mengantuk teramat sangat...Aduh!!!ade tak syaper2 nak kasi saya buat keje dia...BORING...

Okey, sekian...

Notes:

Ni lagu faverat masa di MRSMBP...Lagi2 lagu nih selalu dimainkan dalam bulan Ramadhan 2002 sebab time tu tengah exam SPM...Bile dengar lagu nih, dekat hati rase macam something jer...

Hehehe;p

No comments: