Thursday, May 28, 2009

Barcelona beats Manchester United

WHO THE BEST PLAYER!!!
Assalamualaikum…

Selamat pagi…ceria2 kan hari anda…hehehe…

Yeah!!! Barcelona menang dalam perlawanan malam tadi…hahaha…MU kalah…puas hati saya…penyokong MU jangan marah yer…
Barca dapat sumbat 2 gol tu( eto'o ngan messi), kira dah okey lah…2-0…hehehe..MU masuk angin kluar asap lah…hehehe…tu lah…

Saya pom tak tgk perlawanan pagi tadi..umah kitorg nih bukan ade astro pom…tapi dapat tau thru news kat internet…klu nk tggu paper kat Malaysia nih, esok pagi baru buleh tau…hehehe…pulun jugak lah sy menengok kat youtube…walaupon lambat, it’s okey lah…at least dpt tgk gak diorg lawan…best2…walaupom my faverate player, ronaldinho takde(keciwa2x)..tp masih ade pemain yg lain…yg buleh bermain dgn lebih baik…sokong barca…

Ni die…orang yang Berjaya memasukkan bola dalam gol…pakai kepala jer…hehehe…
LIONEL MESSI
VS
CRISTIANO RONALDO

Hah…ni lagi sorang…pemain MU…bagus budak ni bermain…sungguh2...tp nasib tak menyebelahi MU…nak buat cam ne kan…hehehe…
Dah cari gambar yg die pakai baju putih time perlawanan tu… xder…gambar bju merah ni jer yang ade…

Aik…apsal pak cik ni ade kat cni…hehehe…
Saya memang hard die fan pakcik nih...nme die ronaldinho...mesti korang sume kenal die…dlu pak cik nih dulu geng barcelona tp tak tau nape die kuar n g join AC Milan...tp sampai skang masih sokong die nih...hehehe... so, nnt kite jumpe die dlm team brazil, next year World cup...itu pom klu dia ade lah...hehehe...

No comments: