Friday, November 14, 2008

James Bond & Me

Aku ngan Die..

aku ngan die memang xder kaitan pom..kahkah...actually aku nk sgt pegi tengok movie james bond: the Quantum of Solace. tapi aku buat mase ini aku tak ade kesempatan nk pegi tengok and tak de org yang nk teman aku pegi tengok movie(huhu..sape suruh xder bf)...house mate aku cakap kali ini, cerita nye tak seperti yang diharapkan..tak seperti movie james bond yang sebelumnya(Casino Royale,007) yang mana setiap adegan mesti wujud alatan2 yang canggih2..hehe..itulah james bond yg kaya dengan hi-tech gadget,racing cars and all..aku tak leh nk komen lah sbb aku belom tengok lagi..


look gorgeous..hehe

danial craig is not bad in acting..

sedikit gambar2 yg dicurik drp internet..saje nk letak supaya blog aku ni nmpak lebih menarik..

1 comment:

diZZy GeoloGist said...

dah tengok dah cite ni,tp...
tak best pom..biase jer..aksi2 die biase jer..